vrijdag 22 oktober 2010

volgende pagina's

Ik heb steeds twee bij elkaar passende bladen gemaakt, heb het een beetje rustig gehouden, past bij het kindje en voor een babyalbum vind ik dat persoonlijk wel zo mooi!!
het leuke is dat baby manu, broertje van dit Izakindje nu bij mij logeerd, en ga morgen eerst eens zelfde soort foto's maken, alvast voor boek van Manu!!
5 opmerkingen:

 1. wat een mooi kindje zeg en wat mooi gescrapt!!
  Super Petra,heel mooi gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Petra,ik las dat je vandaag een feestje heb!!!Gefeliciteerd met je vriendin en maak er een hele mooi dag van!!
  Veel plezier!!!
  Liefs,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk de layout pagina's. Dat is zo leuk om te doen.
  Heel veel beterschap gewenst!
  Hugs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zag een reactie van je in mijn blog en werd dus nieuwsgierig ( altijd bij een nieuwe naam in mijn reacties) jee zeg wat maak jij gave layouts , super zijn ze

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is ook al zo mooi! Ik dacht eigenlijk dat ik al gereageerd had op deze post van jou, maar blijkbaar niet. Sorry! (tja...in alle drukte probeer ik toch regelmatig alle blogs te bezoeken en blijkbaar vergeet ik dan wel eens een reactie achter te laten). Jij ook weer bedankt voor je berichtje op mijn blog! Die paperglaze is zoooo leuk om mee te werken en het effect is geweldg. Alleen als je het voor het eerst gebruikt, schrik je je rot en denk je dat je je project ermee verknalt. Als het eenmaal droog is (duurt wel even) is het resultaat erg mooi (vind ik zelf).

  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen